Zeutschel OS 14000 TT Scanner A2

Ring 9828 3085 eller send epost til salg@bibliotekservice.no for å kjøpe.

Scanner A2 med markedets desidert høyeste oppløsning (600 ppi) og raskeste scanning. Scanner fullfarge opp til A2 format.

For store jobber der kravene til bildeskarpheten er svært høy. Markedets desidert beste scanner.

Kontakt oss for nærmere informasjon. Demonstrasjon etter avtale. Leveres med obligatorisk serviceavtale.

Varenummer: HX-4758 Kategorier: ,

Beskrivelse

For bibliotek, arkiv, museum og andre som vil digitalisere og lagre egne bøker, kart og dokumenter. Kontakt oss for mer informasjon eller demonstrasjon. Selges med obligatorisk serviceavtale.

A2 high end-skanneren for maksimal ytelse og perfekte bilder.

Produktfordeler:

• Bokskanner med høyeste skannekvalitet 600 ppi – 8 lp / mm
  • Raskeste skannehastighet
  • Perfekt bok – 3D-skanningsteknologi for perfekt bokkurvkorreksjon
  • Parallell skanning og lagringsprosess på grunn av 64 bit teknologi og multi-threading (fleroppgavekjøring)
  • Skanning i begge retninger
  • Høy produktivitet på grunn av avkastningsfunksjon (begrensning av skanneområde)
  • Fargegjengivelse i henhold til ICC-standarder
  • Ingen UV / IR-stråling
  • Ingen refleksjoner med høyglansoriginaler
  • Ergonomisk arbeid med og uten glassplate