EasyLoan med motorisert hev/senk

kr 4 995,00

Stilrent designprodukt, med touchscreen. Slank og elegant, tar minimalt med plass.

Enkle anvisninger på skjermen gjør det raskt og lettvint for låneren. Automaten er slank og stilren, og har god design flott effekt. Ergonomisk arbeidsplate med avrundede kanter.  Automaten tar minimalt med plass. Mål: H=180 cm, B=60 cm, D=44 cm.

100% Norskprodusert kvalitetsprodukt.  Alt i ett produkt. Stilrent, og elegant produkt.
Salg, service og support hos Bibliotekservice AS, alt på ett sted. Automaten produseres og selges kun av Bibliotekservice AS i Norge. Dette betyr raske og klare svar, og hjelp når du trenger det. Serviceavtale må tegnes.

Automaten passer til alle moderne biblioteksystem som støtter SIP-2 protokollen eller SIP-1 protokollen,/Bibsys. Må tilkobles internett/intranett.

Leveres med norsk og engelsk tekst på skjermbildene. Leveres i årets farger.

Svært stillegående motor. Tar liten plass, fotavtrykk: 25 x 55 cm = 0,14 kvm!

EasyLoan er lagervare, ev. har kort leveringstid slik at du kommer raskt i gang.
Installasjon, frakt kommer i tillegg.

Varenummer: 8500 Kategorier: ,