Varenr.: RRS2771 Kategorier: , ,

ATLAS SOFA DOBBELTSIDIG H:124CM

Få en mykere følelse i biblioteket med ATLAS Sofa. Kombiner og form koselige, innbydende sittegrupper. Du kan velge å plassere sofaen på innsiden eller utsiden.

Store muligheter for å kombinere ulike deler for å skape ulike former og unikt inntrykk. Du kan også skape et fleksibelt miljø med å forsyne hyllene med hjul.

Som resten av Rondus-familien er Rondus Rund hyllesystem tilgjengelig i alle design. Kontakt oss for mer informasjon.

For å se Hjulramme,  TRYKK HENNE.

H: 95 cm, B: 64/ 99 cm (Innersofa), 104/ 69 cm (Yttersofa), D 77 cm

kr 17 200,00kr 23 920,00

Nullstill

Vi anbefaler

Produktinfo

Tilleggsinformasjon

Modell

Innersofa (Konkav), Yttersofa (Konveks)

Utførelser

Bjørk, Hvit, Lyse grå, Mørke grå, Svart, Grønn, Rød, Solgul, Eik, Ask, Rustoransje, Dimblå, Fjordgrønn

Hjulramme

Ja (+880NOK), Nei

Puter

Ja (+4750NOK), Nei

Farge Puter

Lysgrå, Sort, Hvit, Blå, Rød, Gul, Oransj, Grønn

ATLAS SOFA DOBBELTSIDIG H:124CM

For å se Hjulramme,  TRYKK HENNE.

H: 95 cm, B: 64/ 99 cm (Innersofa), 104/ 69 cm (Yttersofa), D 77 cm

Andre produkter

Varen ble lagt i handlekurven